PRM (Persons with Reduced Mobility) utasok kiszolgálása

Fogyatékkal élő, csökkent mozgásképességű vagy egyszerűen idős személyeknek, azaz közel minden ötödik európainak szüksége lehet utazáskor vagy a reptéren történő kommunikáció során szükségleteinek megfelelő segítségre. Egészségügyi szolgálatunk 2009. január 1-től a Budapest Airport Zrt.-vel kötött szolgáltatási szerződés keretében látja el teljes körűen a rászoruló személyek repülőtér területén belüli segítségnyújtását, szállítását, mozgatását.

Számos fontos fejlesztést hajtottunk végre a mozgáskorlátozott utasok ellátási színvonalának javítása érdekében. Ez irányú fejlesztéseink voltak új szállító eszközök beszerzése, 24 órás diszpécser központ felállítása, online szolgáltatásrendelési lehetőség bevezetése.A repülőtér területén a fogyatékkal élő illetve csökkent mozgásképességű (PRM) utasok a terminál számos pontján felállított hívópontokon keresztül jelezhetik érkezésüket, illetve kérhetnek segítséget szolgálatunktól.

Airport Medical Service, Reptéri Egészségügyi Szolgálat

Feladatunk a repülőtér területén jelentkező sürgősségi valamint általános orvosi feladatok, szolgáltatások ellátása külföldi és belföldi utasok, látogatók valamint az őket kiszolgáló személyzet számára.

Ezen túlmenően feladatunk a Ferihegyi repülőtéren bekövetkezett kényszerhelyzetek és tömeges balesetek felszámolásának egészségügyi feladatainak ellátása, az Országos Mentőszolgálat egységeivel együttműködve.

Reptéri transzfer

Betegszállítási szolgálatunk vállalja, hogy az ország bármely pontjáról a beteg vagy mozgássérült személyt a Ferihegyi repülőtérre, egészen a repülőgépen foglalt székéig, vagy onnan kiindulva bár hova az országba, elszállítja jól felszerelt mentő és betegszállító gépkocsiparkjával, külön egyéni térítés ellenében.


Szakképzett munkatársak

Több évtizedes tapasztalat